Hilde Demurie Hilde Demurie - Vrolijk gezond

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, boordevol tips om vrolijk gezond te blijven!
Hilde Demurie op Facebook Volg Hilde Demurie ook
via Facebook

SupeR.

Surprising Recipes by Hilde Demurie


Ik ben consument   Ik ben voedingsbedrijfBeste lieve mens,
met een gezonde intentie,


Het is vaak een zoektocht naar wat je wel of beter niet kunt eten, om te profiteren van een uitstekende gezondheid. Een gezondheid die zich niet alleen vertaalt in een sprankelende energie, maar ook je mentaal & emotioneel welzijn én meer tevreden door het leven gaan.

Daarom de creatie van mijn ‘SupeR.’ logo, dat staat voor ‘verrassende, kwaliteitsvolle en eenvoudige’ voedingsmiddelen. 


Benieuwd welke producten al deelnemen? Ontdek ze hier

Het 'SupeR.' logo is enkel toegekend aan eenvoudige en voedzame voeding met ingrediënten van hoogstaande kwaliteit die licht verteerbaar zijn (bij matig gebruik). Deze voedingsmiddelen zijn te herkennen aan het logo ‘SupeR. Surprising Recipes by Hilde Demurie’ op de verpakking en/of vermeld in onze SupeR. voedingsmiddelen-lijst, zie www.superbyHD.com

 

 Omdat "VOEDING" lichaam en geest geneest. 

 

Waarom kiezen voor producten met het 'SupeR.' merk, een slimme keuze is?

  • de voedingsmiddelen met een ‘SupeR.’ logo zijn 'verrassend,kwaliteitsvol én eenvoudig'. Nog niet ieder voedingsmiddel in de voedingsmiddelenlijst, draagt het 'SupeR.' merk omwille van aanvaardbare redenen van het productiebedrijf of retailer.
  • de gebruikte ingrediënten zijn goed geselecteerd en geproduceerd met zo weinig mogelijk ingrediënten, zonder chemische toevoegingen en met een goede samenstelling die zorgt voor een betere gezondheid.
  • Hilde Demurie ontwikkelt, zelf en/of in samenwerking met het bedrijf, de voedingsmiddelen met het ‘SupeR’ logo ; ze evalueert ook de bestaande voedingsmiddelen en waakt over hun kwaliteit.
  • de ingrediënten zijn traceerbaar naar oorsprong ; voldoende gecertificeerd naar voedselveiligheid en kwaliteit.
  • de ingrediënten en de afgewerkte voedingsmiddelen zijn zowel lokaal als mondiaal (zodat de hele wereld er beter van wordt).
  • de ingrediënten mogen over de hele voedselketen: noch een financiële uitbuiting, noch een persoonlijke uitbuiting beogen.
  • we geloven in de kracht van bio-actieve stoffen in voeding: waar mogelijk kiezen we voor bio.

Het 'SupeR.' logo gaat verder dan de Nutri-Score: het 'SupeR.' label is een hoge kwaliteitsgarantie met aandacht voor een betere opname van voeding ; een juiste inname verbetert je gezondheid. Dat is onze expertise!

 

←   Over de 'SupeR.' missie

SupeR. - Surprising Recipes by Hilde Demurie