Hilde Demurie Hilde Demurie - Vrolijk gezond

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, boordevol tips om vrolijk gezond te blijven!
Hilde Demurie op Facebook Volg Hilde Demurie ook
via Facebook

SupeR.

Surprising Recipes by Hilde Demurie

Kwaliteitsvolle voeding kopen is zeldzaam. Bewerkte (industriële) voeding is vaak met minderwaardige ingrediënten geproduceerd. De meeste mensen hebben weinig tijd om lekker én gezond te kokkerellen. Om al deze reden ben ik gestart met gezondere voeding op de markt te brengen, onder het label SupeR. 

We eten te veel 'bewerkte producten' in plaats van 'echte voeding', we 'vullen' ons lichaam in plaats van ons lichaam te 'voeden'… daarbij stapel je vaak nog chronische stress op en dan loopt het op termijn verkeerd met onze gezondheid én is een positieve gemoedstoestand ver te zoeken.

Mijn visie & missie is om met mijn label ‘SupeR.’ duidelijkheid te creëren, vermeld op de verpakking van het voedingsmiddel, welke voeding met zo weinig mogelijk maar verrassende ingrediënten is geproduceerd. Als we dan nog de werking van het lichaam respecteren en ons niet volproppen dan zijn we al op goede weg voor een betere gezondheid.
 

Leer meer over het 'SupeR.' logo en wat het voor jou als consument of voedingsbedrijf kan betekenen:

 

Ik ben consument  →  Ik ben voedingsbedrijf  →


Naast voeding spelen: goed (buik)ademen, bewegen in de buitenlucht, op tijd en stond een ontspanning inplannen, genieten van het leven, lachen, je (nacht)rust nemen, jezelf (zachtaardig) uitdrukken, je werk met passie uitoefenen, leren luisteren naar je innerlijke stem, je niet laten beïnvloeden (meeslepen) door negatieve of angstige mensen, mensen met een goed hart innig beminnen, je met positieve mensen omringen die jou steunen in je dromen... ook een grote rol in jouw levenskwaliteit.
 

gezondheid is een EN-EN verhaal...

 

SupeR. - Surprising Recipes by Hilde Demurie