Hilde Demurie Hilde Demurie - Vrolijk gezond

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, boordevol tips om vrolijk gezond te blijven!
Hilde Demurie op Facebook Volg Hilde Demurie ook
via Facebook

SupeR.

Surprising Recipes by Hilde Demurie

Om ‘VROLIJK GEZOND!’ te zijn is zelfzorg een must. Zelfzorg zou een gewoonte moeten zijn: eenvoudig, het mag geen ‘werkwoord’ zijn. Het moet je leven gemakkelijk én levenslustig maken zodat je ten volle van je leven kan genieten en beter de ‘uitdagingen’ op jouw pad kan aanpakken.


We eten te veel 'bewerkte producten' in plaats van 'echte voeding', we 'vullen' ons lichaam in plaats van ons lichaam te 'voeden'… daarbij dan vaak nog chronische stress en dan loopt het op termijn verkeerd met onze gezondheid én is een positieve gemoedstoestand ver te zoeken.

Mijn visie & missie is om met mijn merk ‘SupeR.’ duidelijkheid te creëren welke voeding met zo weinig mogelijk maar verrassende ingrediënten is geproduceerd. Als we dan nog de werking van het lichaam respecteren en ons niet volproppen dan zijn we al op goede weg voor een goede gezondheid.
 

Leer meer over het 'SupeR.' merk en wat het voor jou als consument of voedingsbedrijf kan betekenen:

 

Ik ben consument  →  Ik ben voedingsbedrijf  →


Naast voeding spelen: goed (buik)ademen, bewegen in de buitenlucht, op tijd en stond een ontspanning inplannen, genieten van het leven, lachen, je (nacht)rust nemen, jezelf (zachtaardig) uitdrukken, je werk met passie uitoefenen, leren luisteren naar je innerlijke stem, je niet laten beïnvloeden (meeslepen) door negatieve of angstige mensen, bemin mensen met een goed hart innig, omring je met positieve mensen die jou steunen in je dromen... ook een grote rol in jouw levenskwaliteit.
 

gezondheid is een EN-EN verhaal...

 

SupeR. - Surprising Recipes by Hilde Demurie