Hilde Demurie Hilde Demurie, voedingsadvies

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, boordevol tips om vrolijk gezond te blijven!
Hilde Demurie op Facebook Volg Hilde Demurie ook
via Facebook

Wie ben ik?

Mijn naam is Hilde Demurie, geboren te Kortrijk op 14 mei 1967. Afkomstig van Vichte (West-Vlaanderen).

Mijn meest recente diploma’s zijn:

  • Orthomoleculaire voedingsconsulente
  • De Mens: anatomie, fysiologie, pathologie, psychologie en psychopathologie (deelcertificaat van Gezondheidscoach)

Over gezondheid zijn al veel boeken geschreven. Door al die verschillende, vaak uiteenlopende theorieën begon ik me af te vragen wie het nu bij het juiste eind heeft. Hoe komt het toch dat zoveel mensen allerlei kwalen hebben, zowel lichamelijk als geestelijk? Wat is de oorzaak daarvan? Steunend op een flinke theoretische en wetenschappelijke basis ben ik zelf gaan uittesten met voeding en heb ik heel wat mensen gepolst naar hun eet- en leefpatroon, hun gezondheid én gemoedstoestand. Ik was verbaasd toen ik vaststelde hoeveel invloed voeding alleen al heeft op de gezondheid en gemoedstoestand, zonder dan nog maar te spreken over de invloed ervan op ons leefpatroon. Ook pols ik in de consultatie naar je levensloop vanaf de foetus te beginnen, want daar start reeds de gezondheid en levenshouding.

Bij mijn advies, leer ik je hoe 'VOEDING' je lichaam en geest kan sturen zodat je weer vrolijk en gezond wordt, met een ideaal gewicht als aangenaam gevolg.

De bedoeling is om zo lang mogelijk jong te blijven en zo kort mogelijk 'oud' zijn... indien mogelijk zonder medicatie en zonder 'wisselstukken'...