Hilde Demurie Hilde Demurie - Vrolijk gezond

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, boordevol tips om vrolijk gezond te blijven!
Hilde Demurie op Facebook Volg Hilde Demurie ook
via Facebook

Getuigenissen

- Ik kocht onlangs uw boek 'vrolijk gezond!'. Na het lezen hiervan kan ik niet nalaten u een hele dikke en welverdiende proficiat te wensen. Dit boek leest als een trein, het is zo ontzettend interessant dat je het niet kan wegleggen eens je begonnen bent met lezen. Uw boek bevat duizend maal meer nuttige informatie dan mijn ganse cursus die ik volg als voedingsconsulente.Ik heb nog boeken gelezen over gezondheid en voeding maar in geen enkel boek heb ik mezelf zo terug gevonden dan in 'vrolijk gezond!.

- Uw boeken 'Vrolijk gezond!' en '12 maanden groente' en uw persoonlijk raad, hebben me heel veel geholpen in mijn streven om mijn dreigende suikerziekte zo gevoelig te verbeteren, dat 3 maanden na de consultatie bij u, alles weer inorde was! Mijn huisarts zei me dat alles genormaliseerd was. Medicatie was niet meer nodig. Ik ben inmiddels 14 kg vermagerd, heb geen hongergevoel en voel me levenslustiger dan ooit in mijn nieuwe kleren. Ook psychische punten moesten aangeboord en uitgeklaard worden en daar is ook aanvang mee genomen onder uw impuls.

- Ik heb je boek '100 x groente' en '12 maanden groente' gekocht en 'vrolijk gezond! gelezen. Over de recepten ben ik heel enthousiast en mijn ogen zijn open gegaan bij het lezen van uw ander boek. Ik dacht dat ik als vegetariër een vrij gezonde levensstijl had, maar ben er toch van geschrokken dat sommige combinaties en verkeerde voedselkeuze zoveel kwaad kunnen doen.

- Sinds ik jouw workshop-sessie gevolgd heb, denk ik vaak aan jouw advies. Ik pas zaken toe en merk dat het me helpt.

- Ik heb uw boek 'Vrolijk gezond!' gekocht nadat ik een artikel van u gelezen had in een tijdschrift. Wat voel ik me veel beter nu! Ik ben door anders te eten 10 kilo afgevallen en voel me heel goed in mijn vel! Ik wou u dit even laten weten! Super!